Gek op het uitje naar Kinderboerderij De Maten in Apeldoorn

2 februari 2018
Kinderboerderij De Maten in Apeldoorn, heerlijk spelen, knuffelen en het is nog een gratis uitje ook! Ook het peuteruurtje vinden wij een dikke aanrader. Lees je mee?
Het is toch echt één van onze favoriete uitjes; Kinderboerderij De Maten in Apeldoorn. Gewoon voor een uurtje om even een frisse neus te halen, of juist wat langer bijvoorbeeld voor een bijkletsdate met vriendinnen die ook kinderen hebben! De speeltuin heeft lekker veel te bieden, daar zijn ze echt wel even zoet en de beesten zijn natuurlijk erg leuk en interessant!Achter de speeltuin vind je de weiden met paarden, pony's, ezels en de varkens. Als je mazzel hebt komen de varkens ook nog even langs sjokken, van binnen naar buiten of andersom! Altijd een leuk gezicht!Door de gehele kinderboerderij vind je veel plekjes om lekker te zitten én er is een kiosk waar je koffie kunt krijgen en een tosti of iets anders kleins! 

Iedere maandag- en vrijdagochtend van 10:00 - 11:00 is er een peuteruurtje op de kinderboerderij. In de stal wordt er dan gezongen en voorgelezen. Na de tijd is er wat lekkers te eten en te drinken. Meedoen kost € 1,- per persoon!Aan het einde van het Peuteruurtje mogen alle kinderen nog even een ritje maken op de pony! Blijer krijg je die van mij niet! Naar huis gaan wordt daardoor nog wel een stukje lastiger! Uhm... omkopen met een lekker broodje dan maar ;-)Ook eens een andere kinderboerderij bezoeken? Je vindt ze in de rubriek Eropuit!