6x kinderuitjes in Deventer als het regent!

28 augustus 2023

Hé bah, het regent! Maar we willen er wel even op uit... Geen zorgen, wij hebben een aantal slecht weer tips voor je. Bij deze leuke uitjes in Deventer kan je gewoon terecht met de kinderen als het regent!

6 leuke uitjes met kinderen als het regent!

Filmpje pakken
Naar een film- of theatervoorstelling in Deventer? MIMIK heeft maar liefst vier filmzalen en een theaterzaal. In de vakanties en op woensdagen draaien ze hier de leukste kinderfilms!

Heel veel speelgoed
De grootste speelgoedcollectie van Nederland vind je in Speelgoedmuseum Deventer. Gluur door de raampjes van poppenhuizen, vergaap je aan miniatuurtreinen en laat je bedriegen door optisch speelgoed. Ook leuk; het museum heeft een eigen speelgoedwinkel.

Keuze is reuze
Wel lekker eropuit, maar kan je moeilijk kiezen? Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo heb je keuze uit maar liefst 15 verschillende in- en outdooractiviteiten. Ga je voor lasergamen, een escape room of misschien toch minigolf?

Verantwoord uitje
In Museum More maak je kennis met de magie van kunst. Om kunst voor kinderen, in dit museum voornamelijk Modern Realisme, voor kinderen leuk te maken is er een speciale Kidsgids gemaakt die kids aan de hand van een speurtocht het museum laat ontdekken.

Popcorn erbij
Naar de film! In de Vue Bioscoop van Deventer kan je kiezen uit verschillende kinderfilms. Installeer je met een grote bak popcorn en iets lekkers en kijken maar!

Zwemmen, schaatsen en spelen
Plonsen in het zwemparadijs, rondjes schaatsen en spelen in het speelparadijs van De Scheg. Een dagje uit is hier superveelzijdig, voor ieder wat wils!

Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit categorie! Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook!

Veel plezier!

Liefs,
Patricia