8x kindvriendelijke restaurants met speelhoek in Apeldoorn en omgeving

9 juni 2023
Op zoek naar een fijn familierestaurant in en om Apeldoorn waar je behalve lekker eten, ook kunt natafelen terwijl de kids zich vermaken in de speelhoek? Wij hebben een aantal super kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje gezet.
Kindvriendelijke restaurants met speelhoek in en om Apeldoorn

De Boskantine

De Boskantine is een gezellige plek om samen een hapje te eten. Met een menukaart voor de kids (inclusief biologische babyhapjes), indoorspeeltuin, outdoor natuurspeeltuin, springkussen én waterspeelplaats!

Buds Tolhuis No. 11

Familierestaurant Buds is een restaurant waar iedereen zich thuis moet voelen, door het hele restaurant vind je nostalgische dingen terug, bijvoorbeeld een poëzie-album en oude langspeelplaten. Voor en na het spelen kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de speelkamer of de avontuurlijke speeltuin buiten.Soap

Langs het Apeldoorns Kanaal vind je een heus stadsstrand met restaurant en bar. Soap heeft een ruim terras op het strand, met heerlijke speelruimte voor de kleintjes. Genieten!

De Wildebras

Familierestaurant De Wildebras serveert plategerechten, zoals de lekkerste steenovenpizza's en pannenkoeken. Uniek aan dit restaurant is de grote speelzolder en de buitenspeeltuin met een rotswaterspeelpartij!Restaurant Malkenschoten

Op zoek naar een plekje waar je als gezin of groep gezellig kunt tafelen? Restaurant Malkenschoten is ruim opgezet en kids kunnen zich lekker uitleven op de trampoline en het speeltoestel. Binnen is er een speciale speelkamer. Ook is er voor kids een eigen menukaart met pannenkoeken, spareribs, pizza en meer.

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Een echt paradijs voor kinderen: Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst! Binnen is het restaurant helemaal in circusstijl en er is een enorme binnenspeeltuin. Buiten staan er allerlei attracties. Zou er nog tijd zijn om een pannenkoek te eten?'t Pannekoekhuis Apeldoorn

Pannenkoeken zijn altijd goed! Bij 't Pannekoekhuis Apeldoorn is er meer dan genoeg keus! Tijdens het wachten vermaken de kids zich met een kleurplaat of in de speelhoek. Na het eten mogen ze nog even langs de schatkist!

Restaurant Triangel 

Restaurant Triangel is een heerlijk restaurant waar iedereen welkom is. Ook aan de kinderen is goed gedacht, met een speciaal kindermenu, een leuke speelkamer en met mooi weer zelfs een opblaaskasteel!


Mis je jouw favorite hotspot nog? Laat het ons weten via apeldoorn@kidsproof.nl! 

Eet smakelijk!

Liefs,
Patricia