5x smikkelen & smullen met kinderen

3 juli 2022
Wij zijn echte bourgondiërs. En een lekker kopje koffie of een hapje eten is extra compleet voor ons gezin als er ook iets leuks te doen of te beleven is voor de kinderen. "Zij blij, wij blij!" We hebben 5 kindvriendelijke restaurants uit onze Hotspots gids op een rijtje gezet!
Kindvriendelijke restaurants in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Lekker lokaal

Bij De Kribbe in Wilp geniet je van de lekkerste huisgemaakte taart, lunch of borrel, terwijl de kids lekker spelen. Tip: bezoek ook gratis het museum met landbouwwerktuigen.


speeltuin Boskantine in Hoenderloo

Tof in het bos

De Boskantine is een heerlijk familierestaurant in Hoenderloo. Naast een lekker kindermenu hebben ze hier ook een indoor speeltuin én een natuurspeeltuin met springkussen. Vanaf het terras hou je een oogje in het zeil!

Ozzy kleurplaat pannenkoek - Ossenstal

Tussen de bomen

Midden in het bos van Epe ligt restaurant De Ossenstal. Je kunt hier heerlijk eten op het terras met speeltuin. De Ozzy pannenkoek met eetbare kleurplaat is favoriet bij mijn kids! Tip: neem hier ook een opdrachtenboekje mee voor een spannende belevingstocht door het bos!

kinderen bij Meadow Deventer

Voetjes in het gras

Een strand in Deventer? Jazeker! Meadow is een superleuk plekje voor de zomer! Voetjes in het gras, lekker hapje & drankje en een fantastisch uitzicht over de skyline van Deventer. Tip: check onze Uitagenda voor de toffe kinderactiviteiten hier.

boskantine hoenderloo - speeltuin

Kidsproof terras

Zin om een terrasje te pakken? Wij hebben de leukste terrassen met speeltuin in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen voor je verzameld. De kids fijn spelen in de speeltuin, terwijl jij geniet van een lekker hapje en drankje. Perfect!

PS. Benieuwd naar nog meer kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? Je vindt ze allemaal in ons overzicht!


Naar de website