5x de natuur in met kinderen

3 juli 2022
Mijn kinderen hebben hun liefde voor natuur niet van een vreemde! Wij brengen heel wat uurtjes door in de natuur: lekker het bos in, op de fiets of naar een toffe natuurspeeltuin. Check snel een paar van onze favoriete natuur hotspots in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!
De natuur in met kinderen in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op en top natuurbeleving

Ga op pad met een natuurgids, ontdek de wereld onder je voeten in het Museonder, ga met de Witte Fiets op zoek naar wilde zwijnen, herten of moeflons of los samen met de natuurdetective een spannend mysterie op. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe blijf je ontdekken!

go veluwe - game Apeldoorn
Op fietsavontuur

Fietsen met kinderen is echt niet saai met de gratis fietsroutes van Go Veluwe. Ga mee op avontuur, ontdek de geschiedenis en speel games via de app. Er is een fietsroute voor Apeldoorn en voor Voorst.


Op zoek naar kabouters

En of ze bestaan! Op verschillende plekken in de regio kun je op ontdekkingstocht over een kabouterpad. Wel eerst even je wangen schminken, anders val je teveel op!

Grote zandbak

Misschien wel het meest bijzondere plekje van de Veluwe; het Kootwijkerzand! Eigenlijk is het een mega-zandbak, dus neem emmers en schepjes mee. De 12 meter hoge uitkijktoren mag je hier ook niet missen!

Kidsproof speeltuin

Lekkere plekkies

Ontdek alle fijne speelplekken in de regio. Je vindt in onze speciale speeltuinen categorie de grote speeltuinen, maar ook leuke kleine stekjes. Lekker naar buiten, zandtaarten bakken, ravotten op klimtoestellen en eindeloos schommelen. 

PS. Benieuwd naar de andere kindvriendelijke plekjes uit onze Hotspots gids? In ons overzicht vind je ze allemaal!


Naar de website