Sleeën in en om Apeldoorn en Deventer

9 januari 2022
Wat zijn we verwend met een heerlijk pak sneeuw. Dat wordt sleetje rijden en dan natuurlijk het liefste roetsssssjen van een goede heuvel. Wij hebben alvast wat goede plekken in en om Apeldoorn en Deventer om te sleeën voor je op een rij.
Lekker sleeën met de kinderen!
Sleeën op de Vellertheuvel Apeldoorn
Slee van de heuvel met de bekende poema in de wijk Zuidbroek Apeldoorn! Let it snow! Ben je op zoek naar een toffe plek om met je slee van een heuvel te scheuren? Dan is de Vellertheuvel in de wijk Zuidbroek een leuke tip!

Sleetje rijden op het Vogeleiland Deventer
Pak die slee en ga naar het Vogeleiland! In alle jaargetijden kun je je hier met de kids prima vermaken. Maar als het gesneeuwd heeft, is het helemaal een feest. Er zijn goede sleeheuvels waar de kinderen heerlijk kunnen glijden en ontelbaar veel wedstrijdjes kunnen rijden!

Sleetje rijden bij de Loenense Waterval!
Fijne sleeheuvels in de bossen van Loenen. De Loenense Watervallen zijn met een verval van 15 meter de hoogste watervallen van Nederland! En dat hoogte verschil zorgt ook voor toffe sleeheuvels!

Sleeën van de heuvel bij Het Leesten in Apeldoorn
Tof plekje in het bos! Top natuurlijk die helling van Het leesten om vanaf te sleeën! En ook fijn, de warme chocolademelk is dichtbij want je loopt zo binnen bij Bospaviljoen 't Leesten, die dagelijks open is!

Sleeën op De Worp in Deventer
Lekker van de heuveltjes afroetsjen in het park van De Worp Met mooi weer kun je natuurlijk heerlijk spelen in de Natuurspeeltuin Woeste Willen op De Worp. Met sneeuw is het park een topplek om lekker te roetsjen van de heuveltjes!

Sleeën van de geluidswal Woudhuis in Apeldoorn
De geluidswal in de wijk Woudhuis in Apeldoorn is lekker hoog én er is genoeg ruimte voor iedereen! Is de heuvel toch net iets te hoog voor jouw kinderen? Dan zijn er ook genoeg lagere heuvels.

Heb jij nog meer leuke tips voor ons? Laat het ons weten via apeldoorn@kidsproof.nl