Zwembaden in de Achterhoek

12 juni 2023
De Achterhoek staat bekend om zijn adembenemende natuur en pittoreske dorpjes, maar laten we ook de fantastische zwembaden niet vergeten. We tippen alvast 8 zwembaden waar jouw kinderen, en jijzelf, gegarandeerd een onvergetelijke tijd zullen beleven.
De leukste zwembaden in de Achterhoek

Of je nu op zoek bent naar glijbanen, peuterbaden of ruime ligweides, deze zwembaden bieden spetterplezier voor iedereen.

Zwembad de IJsselslag

Ontdek Zwembad de IJsselslag in Zutphen, dé plek voor een dag vol waterpret. Het recreatiebad met glijbanen, waterkanonnen en een peuterbad zorgt ervoor dat de kleintjes veilig kunnen spelen. Geniet ook van het buitenbad en laat de zonnestralen je verwarmen.

Zwem-recreatiebad in de Dennen

Voor een spetterend avontuur ga je naar het Zwem-recreatiebad in de Dennen in Vorden. Hier vinden de kinderen een kleurrijk peuterbad, een 25-meterbad en een spectaculaire glijbaan. Perfect plekje voor de kleintjes om lekker te spetteren.

Natuurpark de Leemputten

Betreed het betoverende Natuurpark de Leemputten in Groenlo, een unieke zwemplek waar magie en natuur samensmelten. Laat je verwonderen door de natuurlijke schoonheid terwijl je een verfrissende duik neemt in het heldere water. 

Laco sportcentrum 's-Heerenberg

Bij het Laco sportcentrum in 's-Heerenberg kun je niet alleen zwemmen, maar ook sporten. Naast het recreatiebad met glijbanen en peuterbad, is er een fitnessruimte en andere sportfaciliteiten voor de actieve ouders. 

Zwembad de Beemd

In Lochem wacht Zwembad de Beemd op avontuurlijke gezinnen. Het grote recreatiebad met speelattributen, een peuterbad en een 50-meterbad zorgt voor plezier voor jong en oud. Ontspan op de ruime ligweide en geniet van de zonnestralen of organiseer een gezellige picknick.

Zwembad Van Pallandt

Begeef je naar Varsseveld en ontdek het sfeervolle Zwembad Van Pallandt. Laat je verrassen door het glijplezier, peuterbad en het buitenbad. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij genieten op het terras. Vergeet niet een verfrissende duik te nemen!

Zwembad Jaspers

Winterswijk verwelkomt je bij Zwembad Jaspers. De kleurrijke speeltoestellen en peuterbad zorgen voor urenlang spetterplezier. Laat de waterstralen en fonteinen voor extra vermaak zorgen. Bereid je voor op een dag vol lachende gezichten en gelukkige kinderen.

Zwembad de Meene

In Ruurlo vind je Zwembad de Meene, een gezellig zwembad met een recreatiebad, peuterbad en glijbaan. Geniet van de relaxte sfeer en laat je kinderen hun zwemkunsten vertonen.

Tip: klik op de roze button voor nog meer zwembaden!

De Achterhoek biedt talloze zwembaden waar ouders met kinderen kunnen genieten van spetterend plezier. Verzamel je familie, pak je zwemspullen en dompel je onder in een onvergetelijk avontuur in de Achterhoek!

Naar de website