Club PellikaanTerug naar het overzicht

Club Pellikaan

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
Openingstijden Club Pellikaan is op weekdagen vanaf 8:00 uur geopend. In het weekend vanaf 9:00 uur! Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Word lid met het gezin en sport de eerste maand gratis!
Sporten met de hele familie: dat kan bij Club Pellikaan in Apeldoorn. Fitness, zwembad en tennisbanen onder één dak. 

Gezinnen wordt hier de ideale combinatie geboden, gaan de kinderen lekker zelf sporten (dansles, judoles, voetbal of jeugdfitness) en de sportieve basis leggen voor de rest van hun leven? Of gaan jullie samen zwemmen?

De kidsclub is the place to be voor de kleinste leden. Terwijl paps en mams lekker gaan sporten kunnen zij hier lekker spelen en knutselen. Onder toezicht van de kinderleidsters kunnen we zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinsten kunnen zelfs even een lekker dutje doen en voor de oudere kids is er een hoek met spelcomputers.

Meld je aan met het hele gezin en sport de eerste maand gratis. Klik op de roze button om door de gaan naar de website van Club Pellikaan.

P.s. benieuwd naar onze ervaringen bij Club Pellikaan? Je leest het in de blog! En wist je dat je hier ook hele gave sportieve, kinderfeestjes kunt organiseren?

Blogs & filmpjesAlle blogs