Wandelen en koffie to goTerug naar het overzicht

Wandelen, spelen of overnachten op een unieke plek? Kom langs bij Boerderij en Theeschenkerij Mossel
Boerderij en theeschenkerij Mossel is een prachtige hoeve temidden van het landgoed ‘Planken Wambuis’. De perfecte plek voor de mooiste fiets- en wandelroutes.

Of je nu op zoek bent naar een mooie plek om te overnachten, wandelen, spelen of lunchen. Bij Boerderij en Theeschenkerij Mossel zit je goed! Kinderen kunnen spelen in speeltuin met traptrekkers en kruiwagen.

Neem ook eens kijkje bij de schaapskooi en bewonder lieve lammetjes en schaapjes. En als je het wildrooster oversteekt krijg je misschien ook de wilde runderen te zien. Geniet samen van de natuur! 

Ook kun je er terecht voor een koffie, thee, warme chocomelk of een lekkernij

Je kan Theeboerderij Mossel alleen met de fiets, te voet of te paard bereiken. Voor gasten die overnachten kunnen via de aangegeven route parkeren bij de locatie.

Praktisch
Parkeren kan op de parkeerplaatsen langs de N224 (Verlengde Arnhemseweg) en N310 (Harderwijkerweg. Of zet de auto neer bij restaurant Planken Wambuis. Wandel vanaf daar naar de Theeboerderij (dit is ongeveer 45 minuten).

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ontvang onze nieuwsbrief vol leuke tips, inspiratie en uitjes in je mail!

Boerderij en Theeschenkerij Mossel

Mosselseweg 2
6731 SK Otterlo
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen