CODA Museum en JuniorTerug naar het overzicht

Kinderactiviteiten bij tentoonstellingen en toffe workshops
In CODA kunnen kinderen spelen, lezen, leren en creëren. Tijdens bijzondere tentoonstellingen in CODA Museum worden in CODA Junior en het Kinderatelier superleuke kinderactiviteiten georganiseerd. In CODA Junior zijn kinderen zelf kunstenaar en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Bovendien kunnen kinderen in CODA Junior deelnemen aan toffe workshops en snuffeldagen in CODA FabLab.

Bekijk de tentoonstellingen en worskhops in CODA FabLab door via de roze websitebutton op deze pagina naar de site van CODA te gaan!

P.s. lekker hapje eten, voor of na de tijd? Bekijk in de rubriek Uiteten de fijnste kindvriendelijke restaurants van Apeldoorn en omgeving.

CODA

Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Openingstijden bekijk de openingstijden op de site van CODA. Prijs Bekijk de toegangsprijzen op de site van CODA. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips