De koperen ezelTerug naar het overzicht

Beleef een ezeltastische dagje uit in Epe; ezelwandelingen, spelen en kinderboerderij bij de Koperen Ezel
Speel en Doe Paradijs De Koperen Ezel in Epe is een kinderboerderij met ruim 40 ezels! Maar je vindt hier heel veel andere aaibare schatjes zoals cavia's, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes.

Ze hebben bij De Koperen Ezel ook steeds meer exotische dieren waaronder wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en een dromedaris.

In de speeltuin kun je glijden, graven, zwiepen, skelteren noem maar op! Er is heel veel keuze en voor de wat druilerige dagen zijn er ook genoeg opties in de binnenspeeltuin. Rust af en toe even uit op het boerenterras!

Het allerleukste bij De koperen ezel is dat je er ook op pad kunt met een ezel! Ezels zijn lief, zachtaardig en ze lopen niet zo snel. Maak er je eigen feest van door een picknick mee te nemen, een zadel op de ezel te laten zetten of een huifkar achter de ezel te plaatsen!

Van al dat spelen krijg je honger natuurlijk! Dat komt goed uit want bij hun pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer kan je heerlijke pannenkoeken eten! 

Alle mogelijkheden staan op de website, klik hiervoor op de roze button.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en download gratis ons mini-magazine met daarin 25 geweldige Kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur!

De koperen ezel

Kopermolenweg 4
8161 RM Epe
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 10:00 -17:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00 - 18:00 uur
Prijs € 5,- per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen