• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderescaperoom VeluweTerug naar het overzicht

De Kinderescaperoom van Escape Room Veluwe in Nunspeet, het ultieme kindervermaak. (8+)
HET ULTIEME KINDERVERMAAK! Escape Rooms zijn enorm populair en mensen zijn er razend enthousiast over. Escape Room Nunspeet wil ook kinderen de gelegenheid geven om dit enorme toffe spel zelf te spelen. Daarom hebben ze speciaal voor kinderen een Kinder Escaperoom gebouwd.

Kinderen stappen een kamer binnen van een barones en haar man, eenenigszins verstrooide professor. Er zijn kostbare diamanten gestolen en ze moeten op zoek naar de dader. Door de leuke en afwisselende puzzels op te lossen komen ze steeds dichter bij de dader. Ze moeten samenwerken, luisteren naar elkaar en elkaar helpen. Zal het ze lukken?

Deze escaperoom voor kinderen is geschikt voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Een groep van minimaal 3 en maximaal 8. Ouders hoeven niet mee naar binnen. De kinderen zijn te volgen op een scherm. Dit is heel leuk én interessant om te zien. De kinderen krijgen begeleiding van buitenaf. De begeleiding wordt aangepast op de groep kinderen.

Wil je meer weten over de Kinderescaperoom in Nunspeet? Klik dan op de roze websitebutton.

Escape Room Veluwe

Galvaniweg 10f
8071 SC Nunspeet
Prijs Bekijk de prijzen op de site van de Kinder Escaperoom Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantie uitjes

De leukste zomervakantie uitjes

Yes, (bijna) vakantie! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.

Bekijk de tips!