Kröller-Müller MuseumTerug naar het overzicht

Ontdek de beeldentuin, speel het dobbelspel of speurspel of ga op blind date met een kunstwerk.
In het Kröller-Müller Museum is van alles te beleven. Je staat er oog in oog met de mooiste Vincent van Goghcollectie ter wereld. Je kunt er samen speuren, wandelen en picknicken in de gigantische beeldentuin én schilderen met de moderne meesters Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan!

Kunst & natuur

Het Kröller-Müller Museum heeft één van de grootste beeldentuinen van Europa. Lekker languit in het gras liggen, gezellig samen picknicken of rondjes rennen; in de beeldentuin kan het allemaal!

Activiteiten voor gezinnen

Speciaal voor gezinnen met kinderen van 4 jaar en ouder is het Museum Dobbelspel. Ga op pad door het museum door te dobbelen, verrassende vragen te beantwoorden en te speuren naar kunstwerken. Zo kijk je nooit meer hetzelfde naar kunst!

Of speel het speurspel. Ga op zoek naar gekke voeten in de beeldentuin of zoek naar neuzen in het museum. Ook tof; op blind date met een kunstwerk! Hou je van een verrassing? Meld je dan aan voor een blind date. Je krijgt de blind date thuisgestuurd voorafgaand aan je bezoek. Klinkt spannend!

Wil je liever schilderen? Dan is het schilderspel echt wat voor jou. Kies jij voor de streepjes van Van Gogh, de stippen van Georges Seurat of schuilt er een echte Mondriaan in jou?

Geocaching route

Met de geocaching app ontdek je spelenderwijs allerlei weetjes over kunstwerken. Je doorkruist de beeldentuin op een originele en afwisselende manier. Ga samen op avontuur en zoek de kunstschat.


Wil je meer weten over het Kröller-Müller Museum? Klik dan op de roze websitebutton!

Het museum ligt middenin het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ook het park biedt genoeg leuks om je een hele dag te kunnen vermaken. Speel bijvoorbeeld the Nature Game tijdens een tocht door het park!

Kröller-Müller Museum

Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo
Openingstijden Dinsdag t/m zondag en feestdagen: 10.00 tot 17.00 uur.
Indien open op maandag: 12.00 tot 17.00 uur.
Prijs Het museum ligt in Het Nationale Park de Hoge Veluwe, hiervoor heb je nog een apart ticket nodig.
Kinderen tot 12 jaar zijn gratis
13-18 jaar: € 6,50
volwassenen: € 13,00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen 2024

Vakantiekampen 2024

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? We hebben een aantal toffe vakantiekampen verzameld, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

6x leuke kampen