Speelgoedmuseum DeventerTerug naar het overzicht

Kom de grootste speelgoedcollectie van Nederland bekijken in het Speelgoedmuseum van Deventer!
Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Met 13.000 objecten heeft dit museum de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Bijzondere poppen, poppenhuizen, treinen, mechanisch speelgoed, bordspellen en games.

Kom gluren door de raampjes van de poppenhuizen, vergaap je aan de miniatuurtreinen, speel het elektrospel en laat je bedriegen door het optische speelgoed.

Met de gratis audiotour leer je meer over de achtergrond van het speelgoed. En uiteraard kan er ook lekker gespeeld worden in het Speelgoedmuseum! De vraag is alleen... hoe krijg je ze weer mee naar huis?

Tip: Het museum is verdeeld over meerdere verdiepingen, die alleen per smalle wenteltrap bereikbaar zijn. Niet geschikt dus voor kinderwagens!

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de site te gaan.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en download gratis ons mini-magazine met daarin 25 geweldige Kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur!

Speelgoedmuseum Deventer

Brink 47
7411 BV Deventer
Openingstijden di - zo: 11:00 - 17:00 uur Prijs Volwassenen: € 7,50
Jeugd 4 t/m 18 jaar: € 4,00
Jeugd 0 t/m 3 jaar: Gratis
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x Kidsproof uitjes op de Veluwe

14x Kidsproof uitjes op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen deze zomer. Wij zijn dol op deze mooie regio! Zowel in de verschillende steden als in de prachtige natuur is er zoveel te beleven.

Bekijk onze tips!