De leukste uitjes in de Drechtsteden

De leukste uitjes in de Drechtsteden

Onze Uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten. Je vind ze hieronder op datum. Ook handig in de vakanties!

Voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en nog véél meer. Of kijk in onze Eropuit- rubriek voor activiteiten die je (bijna) dagelijks kunt doen.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 131 resultaten
Pagina: 12345
totaal 131 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Drechtsteden!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Drechtsteden: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)