Dansles, theater & balletles in Drenthe
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Drenthe

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Drenthe kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Drenthe!

Filteropties

totaal 3 resultaten
Pagina: 1
totaal 3 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Drenthe

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].