De Drentse KoeTerug naar het overzicht

De Drentse Koe

Wolddijk 23
7961 NA Ruinerwold
Openingstijden Wintertijd van 29 oktober 2018 t/m 15 februari 2019
Open op woensdag en vrijdag t/m zondag (10 – 18 uur)

Voorjaar & Zomer Ma t/m Zo 10:00 - 18:00 uur
Prijs Kinderen van 1 t/m 3 jaar € 5,00   Kinderen van 4 t/m 16 jaar € 7,50  Volwassenen betalen € 3,50 Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Speel- en IJsboederij de Drentse Koe. Een heerlijke plek om met de kids te spelen!

Spelen op de boerderij

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. De kids kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. Nieuw is de waterspeelplaats, die zich bevindt in de voormalige koeienstal, maar nu ook met een echte "klimexperience"! Klimmen en klauteren boven de koeienstal! Op het buitenterrein vindt je diverse speeltoestellen zoals springkussens, skelters, traptrekkers, een kabelbaan, een grote zand/waterbak en een dierenweide met pony’s ezels, konijnen, kippen en geiten.

Speelschuur

Natuurlijk kan er ook gespeeld worden in de verwarmde speelschuur. Hier vindt je een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, discodansmat en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal. In het restaurant bieden zij een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks. 

Kortom een heerlijke boerderij speeldag ervaar je op de Drentse Koe! Meer info? Klik op de "roze" website button

Tip! Feestje? bij de Drentse koe kan je voor zowel kinderfeestjes als voor familiefeestjes terecht! en onze mama-blogger Aileen is hier geweest met haar drie zonen, lees de Blog!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs