Buitgewoon genieten!Terug naar het overzicht

Bij het Hof van Saksen is het buitengewoon genieten met het gezin in een prachtige omgeving!
Dat het goed vertoeven is bij het Hof van Saksen wisten jullie waarschijnlijk al wel! Zowel met mooi weer als op een regenachtige dag. De accomodaties zijn prachtig (gelegen) en het park biedt van alles!

Kidsproof

Kinderen vervelen zich geen moment. Klimmen in de klimtoren, trampolinespringen in de Bounz® Arena en eindeloos veel waterpret in de zwembaden. En dan is er ook nog de Harrewar: 1000 m² Indoorspeelparadijs. Er is echt van alles te beleven!

Outdoor

Ook buiten valt er van alles te beleven. Zo kunt u met de hele familie FootGolf spelen en kunnen kinderen klimmen in de klimtoren. Of ze doen mee aan een van de vele activiteiten op het multifunctionele sportveld. En in de zomer zit iedereen graag aan het recreatiemeer. Dat is nog eens vakantie!

Zwemmen

Waterpret met een hoofdletter W. In ons zwemparadijs kan iedereen zich eindeloos uitleven. En voor de echte avonturiers hebben ze vier spectaculaire indoorwaterglijbanen, waaronder de sensationele Saltato. Wat is leuker dan samen de glijbanen trotseren, ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad? Het kan allemaal.

Nieuwsgierig en/of reserveren? Klik op de roze website button!

Hof van Saksen

Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het worden TOP weekenden!

Het worden TOP weekenden!

Wat een heerlijke tijd is dit! Veel vrije dagen, dus veel tijd om met je kids eropuit te gaan!

Nieuwsgierig naar de uittips? Lees de leukste tips

Uittips in Drenthe