• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste uitjes in Drenthe!
Uitagenda

De leukste uitjes in Drenthe!

Onze UITAGENDA staat altijd vól met leuke activiteiten en tips die je op een specifieke datum kunt doen in Drenthe. Zoals Voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en nog veel meer!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 66 resultaten
Pagina: 123
totaal 66 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Drenthe!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Drenthe: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)