• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

FestiValderAaTerug naar het overzicht

zondag 7 juli
Theater en muziek op FestiValderAa! Met super tof kinderprogramma in het Bokkenbos.
FestiValderAa is een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen!

Een plek om je thuis te voelen en onbezorgd te genieten van drie dagen theater en muziek in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap. Ook voor kinderen is het een grote stoere speeltuin. Dit maakt FestiValderAa een plek om met hart en ziel te ontdekken.

FestiValderAa is een intiem, vrolijk en eigenzinnig festival vol verrassingen! Een plek om je thuis te voelen en onbezorgd te genieten van drie dagen theater, literatuur en muziek in het bijzondere Drentsche stroomdallandschap.

Ook voor kinderen is het een grote stoere speeltuin. Dit maakt FestiValderAa een plek om met hart en ziel te ontdekken. FestiValderAa vindt plaats van 5 t/m 7 juli. Voor grote en kleine mensen een waar paradijs. Bezoek bijvoorbeeld een van de theatervoorstellingen of ga op avontuur bij Marianne's Kinderparadijs.

Zien we je dan?
Kaartjes reserveren en verder ontdekken? Klik op de roze website button!

FestiValderAa


Schipborg
Openingstijden 7-9 juli Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Drenthe

Zomervakantie in Drenthe

Laat die zon maar lekker schijnen, want het is bijna zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Uittips in Drenthe