KinderactiviteitTerug naar het overzicht

zondag 29 december
Kerstvakantietip! Bouw je eigen steentransport bij het Hunbedcentrum.
De Hondsrug UNESCO Global Geopark en het Hunebedcentrum organiseren in de kerstvakantie, op zondag 29 december 2019, een workshop voor kinderen: ‘Bouw je eigen steentransport

Er was eens een jongen die zei: “Die stenen die hier liggen, komen hier helemaal niet vandaan!Deze keien zijn al heel lang van huis. Ze zijn 150.000 jaar gelden door het ijs hierheen geduwd, helemaal vanuit Scandinavië!”. Dus hij besloot één steen naar huis te brengen, want hij kon ze natuurlijk niet allemáál gaan brengen.

Kinderen van 6 tot en met 11 jaar, kunnen hem helpen, door het maken van hun eigen steentransport tijdens de workshop:
‘Bouw je eigen steentransport’
Op zondag 29 december 2019, aanvang: 13:00 In de Granietzaal van het Hunebedcentrum in Borger.

Tijdens de workshop is Bart Eysink Smeets aanwezig, hij heeft vanuit Borger de steen in oktober 2019 teruggebracht naar Finland en vertelt over zijn spannende reis.Deelname (inclusief het bouwpakket, een kei én een glaasje ranja) is GRATIS!

Aanmelden kan tot en met 26 december via communicatie@hunebedcentrum.nl. Graag de naam van het kind en leeftijd erbij vermelden.En…. ook ouders zijn van harte welkom.Wacht niet te lang met aanmelden, er is plaats voor 30 kinderen.

Hunebedcentrum

Hunebedstraat 27
9531 JV Borger
Openingstijden Op zondag 29 december 2019, aanvang: 13:00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Oktober, het is herfst!

Hallo Oktober, het is herfst!

De maand Oktober is van start! In deze prachtige herfstmaand, hebben wij natuurlijk weer een paar hele leuke herfst blogs vol tips en activiteiten!

Naar de blogs