• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Hele leuke festivals met kids in Eindhoven en omgeving.

25 maart 2024
Er zijn een heleboel festivals waar je met je kinderen gezellig naar toe kunt gaan. Waar jullie je vermaken maar ook veel leuke activiteiten zijn voor de kids. Met lekker weer, samen met je gezin ontspannen. Een dagje familiepret voor het hele gezin. Hier een heel handig lijstje met kindvriendelijke festivals waar de kinderen nog lang niet naar huis willen.
Feelgood Market, Eindhoven
17 maart
, 21 april, 26 mei, 23 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september, 20 oktober en 17 november 2024.
De FeelGood Market is een maandelijks terugkerend evenement in Eindhoven. Gratis kinder knutselplein, sprinkussen, bouwen met Kapla, flowfree schminkers, gratis gitaar proefles en zo veel gaafs meer. En voor papa en mama is er ook heel veel entertainment. 

Totaalfestival, Bladel
22-28 juli 2024

Je kunt in de mega zandbak spelen, schommelen en op heel het terrein vrij spelen. Als het mooi weer is wordt de buikschuifbaan uitgerold. Neem je zwembroek mee en kijk hoe ver jij kunt buikschuiven! Elke dag is er een te gek kinderprogramma. Elke dag zijn er roversactiviteiten waarin natuurbeleving, beeldende kunst, bouwen en theater samen komen. Kom allemaal naar de Egyptische Poort aan de Bossingel 3 in Bladel.Lepeltje Lepeltje Anne Frankplantsoen, Eindhoven
9-12 mei 2024
Lepeltje Lepeltje Eindhoven verhuist naar de lente! De ingrediënten blijven hetzelfde; een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen en je hebt Lepeltje Lepeltje Eindhoven! Dit jaar trekt de stoet mobiele keukens al in de lente naar het Anne Frankplantsoen.

Blend wijnfestival 
17-20 mei 2024
Tijdens het Pinksterweekend kunnen wijnliefhebbers 4 dagen lang kennismaken met meer dan 200 kwaliteitswijnen. Er is een programma vol entertainment en lekkernijen. Ook voor de kids is er van alles te doen.

De Parade Eindhoven
21 juni t/m 29 juni naast het Parktheater.
Geniet van een parade vol theater, dans, mime- en muziekvoorstellingen! 

Foodstock 
1 juni t/m 2 juni 2024 
Bij een lekker hapje hoort een lekker drankje en deze zijn er genoeg op Foodstock! Geniet in 1 van de loungebanken van een lekker verkoelend drankje onder de zon. Kijk, vanachter je zonnebril, hoe je kinderen genieten op het terrein van het kinderprogramma. 

Tip; Heb je deze speeltuinen al eens ontdekt?

Weet jij in de omgeving van Eindhoven nog meer Kidsproof festivals? Geef het aan ons door, zodat we andere ouders ook blij maken. eindhoven@kidsproof.nl