Kasteel van Sinterklaas in de regio Eindhoven

7 november 2019
Hij komt hij komt die lieve goede Sint....Kom je op bezoek bij Sinterklaas? En help de Pieten, speur door het huis op zoek naar pakjes.....
Steentjeskerk Eindhoven
Van 19 november t/m 4 december woont Sinterklaas tijdelijk in de Steentjeskerk aan de Sint Antiusstraat Eindhoven. Kom je ook een keer op bezoek?

Sinterklaashuis Veldhoven
Ook dit jaar logeert Sinterklaas weer bij 't Oude Slot vanaf 17 november t/m 4 december. Op Woens, zon en zaterdagen open van 13:00  16:30 uur.

Sinterklaashuis Valkenswaard
Sinterklaas heeft het altijd bijzonder naar zijn zin in Valkenswaard. Op woensdag 20 november om 14.30 uur komt hij weer aan op de Bosstraat 25. Ga jij hem ook welkom heten in Valkenswaard? Klik op de link wanneer het huis nog meer open is.

Sinterklaashof Nuenen
Jij mag vanaf 16 november t/m 5 december komen kijken waar Sinterklaas en de Hoofdpiet slapen. Na zijn officiële intocht in ons land (te zien op de televisie), gaat Sinterklaas naar Nuenen om daar zijn intrek te nemen op Weverkeshof, dat gedurende zijn verblijf “Sinterklaashof” heet. Klik op de link wanneer Sinterklaas wakker is.

Kasteel Heeswijk
Op 23 en 24 november logeert de Sint weer op Kasteel Heeswijk! De Pieten hebben nog veel te doen voor pakjesavond. Cadeautjes inpakken, gedichten maken, liedjes oefenen, pepernoten bakken. Ze maken er een dolle boel van … Daarom zoekt Sint een rustig plekje op het kasteel. Weet jij waar? Speur je mee?

Huis van Nicolaas Weert
Van 18 november t/m 4 december 2019 kun je weer een kijkje nemen in diverse kamers om zo te zien hoe de Keukenpiet de pepernoten bakt en waar de Pietjes leren lezen, rekenen en natuurlijk klimmen. Waar? Franciscus Huis aan de Biest in Weert. Tussen 13:00 en 17:00 uur.

Nog meer leuke uitjes vind je natuurlijk in onze Uitagenda. 
Of kijk hier voor leuke Sinterklaas knutseltips.

Heel veel plezier.