Me On Stage MusicalschoolTerug naar het overzicht

Jongen of meisje, groot of klein, talent of niet, bij Me On Stage mag iedereen meedoen!
Iedereen die zich op geeft staat aan het eind van het jaar op een groot podium met een fantastische musical! Hier zijn de belangrijkste doelen plezier maken en iets leren. Als je nog twijfelt of dit iets is voor jou, mag je altijd komen voor een gratis proefles. 

Van oktober t/m juli wordt er iedere week les gegeven in zang, dans en spel om met elkaar naar een knallende eindvoorstelling toe te werken. Iedereen mag meedoen, iedereen is welkom. Het gaat er niet om dat je ergens heel erg goed in bent, gewoon jezelf zijn en samenwerken. Dan ontwikkel je je vanzelf. Fijne gedachte vinden wij!

Via de roze button kom je op de website. Daar vind je de tarieven en info hoe je je aan kunt melden. Het is vanaf 6 jaar.

Tip: Bij deze musicalschool kun je ook je kinderfeestje vieren, super leuk! Voor nog meer inspiratie voor kinderfeestjes kun je ons overzicht bekijken. 

Me on stage Musicalschool

Eerselsedijk 4
5571 CM Bergeijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!