MuzieklesTerug naar het overzicht

Kies je favoriete instument en volg muzieklessen bij MijnMuziekles!
Ben je op zoek naar leuke muzieklessen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Ze hebben ruime keuze in instrumenten én docenten. Ook zitten ze altijd bij jou in de buurt, door de verschillende locaties in Eindhoven, Nuenen & Geldrop. Ze geven muzieklessen voor alle niveaus en leeftijden.

Meerdere keren per jaar organiseert MijnMuziekles voorspeeldagen voor haar leerlingen, op verschillende locaties. Meedoen is heel leuk maar natuurlijk niet verplicht. Vaak is het ook mogelijk om mee te spelen in een samengestelde band!

MijnMuziekles organiseert ook meerdere workshops, en ook je kinderfeestje kan je bij hen vieren.

De lessen waar je uit kan kiezen: Gitaar, Basgitaar, Zang, Drums, Keyboard, Piano, Percussie, Saxofoon, Viool, Cello, Muziekbeleving (3 tot 6 jaar), DJ, Studio

Workshops & Kinderfeestjes:
Onder andere: Zang, Theater, Speel een zomerhit, Greenscreen, rap, percussie/djembé, studio-opname voor scholen, word een popster, speel in een band, dj, zelfgemaakte instrumenten van gerecycled materiaal, schrijf een lied, teambuilding/bedrijfsband, vrijgezellenfeest/vriendenuitje.

Klik voor nog meer info op de roze button. Zo ga je naar hun site.

Op zoek naar een tof kinderfeestje? Check hier een heel handig overzicht.

MijnMuziekles

1e Wilakkersstraat 39
5614 BE Eindhoven
Openingstijden Zie webiste Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!