Streekpark KienehoefTerug naar het overzicht

Ontdek deze parel Streekpark Kienehoef in Sint-Oedenrode.
Dankzij het prachtige park, de nieuwe kinderboerderij, De Helden van Kien en de vele overnachtingsmogelijkheden is er voor jong en oud genoeg te beleven.

Kinderboerderij Kienehoeve
Het is een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Er is van alles te beleven bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij. Ga op avontuur tussen de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen. Daarnaast kom je langs ezels, koeien en leer je van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wil je aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Het Waadpad
Dit pad is een wandelroute door Park de Kienehoef met als start- en eindpunt De Helden van Kien. Tussendoor stop je bij Kinderboerderij Kienehoeve om het water te onderzoeken in het waterlaboratorium. Tijdens de route leer je op een leuke en interactieve manier kennismaken met water en alles wat daarbij hoort.

Speeltuin de Kienehoef
Midden in het Streekpark is een prachtig gratis toegankelijke speeltuin gelegen. Deze ruime speeltuin biedt plezier voor de jongste onder ons. Klim en klauter op de speeltoestellen, bouw zandkastelen in de zandbak, schommel op de (familie)schommels of glijd van de glijbanen. Nabij de speeltuin is ook een mooi voetbalveldje gelegen waar je prima kan voetballen. Bovendien is er ook genoeg zitgelegenheid waar je heerlijk kan picknicken. Deze zitjes hebben tevens uitzicht op de speeltuin.

Meer weten over deze fantastische plek? Klik op de roze button.


Streekpark Kienehoef

Bremstraat 1
5491 LR Sint-Oedenrode
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan tijdens Pinksteren? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips