Feestje preHistorisch DorpTerug naar het overzicht

Jouw verjaardag vier je in het preHistorisch Dorp Eindhoven samen met je vriendjes.
Kinderfeestjes van dinsdag t/m zondag met speurtocht! Vanaf 27 maart weer open.

Samen met de vriendjes en vriendinnetjes maakt het preHistorisch Dorp er een uniek historisch feestje van. Kinderen kijken vol verbazing om zich heen in dit openluchtmuseum. Maar het museum draait niet alleen om kijken! Ruik, proef, hoor en voel het verleden tot leven komen. Je ontdekt de geschiedenis door zelf deel te nemen aan allerlei activiteiten: broodjes bakken, zwaardvechten, boogschieten en nog veel meer!

Bij een kinderfeestje krijgt jullie groep een speurtocht mee om het preHistorisch Dorp op eigen houtje te ontdekken. Door middel van vragen en opdrachten reis je op een speelse manier door alle periodes en ontmoet je de historische bewoners.

Reken er maar op dat je achteraf naar houtvuur ruikt en dat iedereen met een goedgevulde goodiebag naar huis gaat.

Praktische informatie
Van 1 april t/m 1 november is het museum geopend voor kinderfeestjes. Kinderfeestjes kun je boeken van dinsdag t/m zondag,. Prijs per kind is € 13,- (inclusief entree).

De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Houd er rekening mee dat je in preHistorisch Dorp lekker vies kan worden. Zorg dus voor stevige schoenen en kleding waar je in kan kliederen.

TIP: Wil je blijven eten? Dat kan al voor € 5,- per persoon. Kies uit een pannenkoekfestijn, tafelfriet met minisnacks of 2 broodjes knakworst. Altijd met heerlijke limonade voor de grote dorst!

Meer info vind je op hun site. Klik hiervoor op de roze button.

Wist je dat wij heel veel leuke en inspirerende blogs schrijven? Neem eens een kijkje.

PreHistorisch Dorp

Boutenslaan 161b
5644 TV Eindhoven
Prijs € 13,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Hier kun je je inschrijven!