TOFTerug naar het overzicht

TOF organiseert voor kinderfeestjes het outdoor laser combat feestje, fun XXL games en kano feestje.
Laser Combat feestje: (vanaf 7 jaar) Voor een "stoer" kinderfeestje in Valkenswaard is Outdoor Laser Combat uitermate geschikt! De kinderen krijgen allemaal een "gun" en een camouflage jas en betreden het "Outdoor Laser Combat terrein". Doordat er niet met verfballetjes geschoten wordt maar met "infrarood laserstralen" die ongevaarlijk zijn voor de ogen is deze activiteit 100% veilig. Door de geluidseffecten op de guns en de diverse spelelementen is Outdoor Laser Combat een echte aanrader voor jongens en meisjes!

Fun XXL Games:
De teams strijden tegen elkaar op een leuke, maar uitdagende manier. Elke activiteit kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden op onze eigen locatie of een eigen locatie naar wens. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit tijdens een spelletje reuze Jenga of speel een potje mega twister met alle kinderen tegelijk. De Fun XXL Games bestaan uit de volgende spellen: · Reuze Jenga · Spijkerslaan / Quiz · Twister XXL · Disc. Golf · Blaaspijpschieten (vanaf 10 jaar) · Tangram puzzel

Kano feestje:
De kano tocht start vanaf Borkel en Schaft (lengte: ca. 8,5 km | duur: 2 uur) en is perfect voor een leuk dagje uit met al je vriendjes en vriendinnetjes. Dagelijks (maandag t/m zondag) is het mogelijk om elk heel uur (van 9:00 t/m 15:00 uur) te vertrekken vanaf het eindpunt / meldpunt bij de Venbergse Watermolen, vanwaar wij jullie (per bus) met de 2 à 3-persoons Canadese kano’s stroomopwaarts brengen naar de instapplaatsen. Indien gewenst kunnen jullie gebruik maken van een spat-waterdichte ton om eventuele bagage in op te bergen, ook zijn zwemvesten beschikbaar. Deze zijn verplicht voor alle kinderen die niet kunnen zwemmen! Bij deze tocht moet er verplicht minimaal 2 volwassen begeleiders aanwezig zijn.

Ook hebben ze het gaafste Schietclinic feestje, helemaal Kidsproof. 
Wie wint deze spectaculaire wedstrijd handboog, geweer, en blaaspijp schieten?

Meer info vind je op hun site. Klik hiervoor op de roze button.

TOF Activiteiten Organisatie

Gagelstraat 26
5552 GM Valkenswaard
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De logeer adressen van Sinterklaas!

De logeer adressen van Sinterklaas!

In de hele regio gaat Sinterklaas natuurlijk ook ergens slapen. Daar kun je heel veel leuke activiteiten doen. Wil je weten waar je een bezoekje kunt brengen?

Lees hier dan verder!