't BoshuysTerug naar het overzicht

Vanaf 't Boshuys loop je het Kabouterpad!
Midden in de natuur, omgeven door de bossen van de Sonse Heide, ligt brasserie 't Boshuys. In een unieke en ontspannen sfeer kun je genieten van een lekkere lunch, high tea, borrel of diner. Zoek een mooi plekje in de brasserie of op het grote, gezellige terras en laat de kids heerlijk spelen in de speeltuin. Genieten!

De menukaart van 't Boshuys is gevarieerd en je kunt elke dag kiezen uit gezonde, voedzame en vooral lekkere gerechten kiezen. De chef-kok kookt met lokale groeten en fruit en met eerlijke vis, vlees en zuivel.

Ben je een natuurliefhebber? Dan ben je hier na een wandeling of een sportieve fietstocht aan het juiste adres. Ook voor een kopje koffie, een sapje voor de kids en een lekker taartje ben je van harte welkom!

Het Kabouterpad is helemaal klaar! Maak kennis met kabouterfamilie Pluk, vind alle kabouters en leer alles over de bossen rondom 't Boshuys. Het kabouterpad is te lopen tijdens openingstijden en kosten zijn € 3,00 per groep. Je kunt het kabouterboekje ophalen in de brasserie. 

Via de roze button kom je op de site van 't Boshuys.

Er zijn prachtige plekjes in de natuur te vinden waar het lekker toeven is voor een drankje en een hapje. Wij hebben deze adresjes voor je verzameld!

'T Boshuys

Sonseweg 39
5681 BH Best
Openingstijden Geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur, de keuken is geopend vanaf 11.30 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de vakantie in het Evoluon

Vier de vakantie in het Evoluon

Ga op pad met een van hun reisleiders, bedenk je eigen toekomst snack, eet Next Nature pannenkoeken in hun brasserie of ga op dromenjacht met de gratis speurtochtplaten.
Er is zo veel te beleven!

Ontdek het ruimteschip