Appels plukken met kids in Flevoland!

9 september 2023
In het najaar zijn de meeste appels weer klaar om geplukt te worden! Een heerlijk vers en gezellig uitje met de kids. Struin over de fruitboerderijen en verzamel een paar heerlijke exemplaren voor thuis... of om gelijk van te smullen natuurlijk!
Vink Fruitboerderij

Fruit plukken in Kraggenburg

Bij Vink Fruitboerderij telen ze zelf appels, peren en pruimen. In de boerderijwinkel vind je dan ook een fruitkeuken vol jams en fruitsauzen. Van augustus tot oktober kun je hier drie dagen per week, en in de herfstvakantie zelfs de hele week, zelf aan de slag! De plukbaas, die in de fruitpluktuin aanwezig is, weet precies welke appels en peren wanneer rijp zijn. Ook geeft hij uitleg hoe te plukken. Hierdoor is fruit plukken ook nog eens een educatief uitje!

De Fruitigste Hardfruitdagen zijn ieder jaar weer écht een feestje. Bezoek tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen een van de vele boomgaarden in Nederland en pluk je eigen fruit.

Fruithal Smits in Zeewolde

Op zaterdag 16 september en zaterdag 30 september van 10:00 tot 16:00 uur zijn de appels en peren bij Fruithal Smits klaar om geplukt te worden! Er zijn ook veel extra activiteiten op het erf.

Verhage Fruit in Luttelgeest

In september wordt gestart met de appel en perenpluk bij Verhage Fruit. Altijd een gezellig drukke tijd met veel plukkers in de boomgaard. Op de plukdagen op zaterdag 16 september en zaterdag 23 september van 10:00 tot 16:00 uur wordt uitgelegd hoe je het beste kunt plukken.Veel plukplezier!