• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Vier het voorjaar!

26 februari 2023
Een volle agenda deze keer: Family Clinic op de mountainbike, landschapskunst. indoor voetbal en een springkussenfestijn. Welke tips gaan er bij jullie op de planning deze vakantie? We zijn benieuwd, deel je jouw foto's met ons op Instagram?

Fijne vakantie! Liefs, Susanne
Crossen in de vakantie
Stap op de fiets en ontdek deze vakantie het parcours van Indoor Mountainbike! Tijdens de Family clinic kunnen jullie onder begeleiding op pad. Hoe leuk om je uitje compleet te maken met een lunch-arrangement of hapjes van de BBQ!

Sportieve activiteit!Land Art Familietour
Ontdek met je familie al rennend, bouwend en dromend drie bijzondere landschapskunstwerken van Flevoland. Verdwaal in een zilveren doolhof, doe de dans van de reus en verzamel alle letters bij de opdrachten voor een verrassing!

Samen eropuitAssepoester de musical (4+)
Kom dinsdag naar Kunstlinie. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Zal het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de Prins te veroveren?

Reserveer snel jouw kaartjes

Housewarming
Kunstpaviljoen M. nodigt jullie uit voor een ‘immersieve’ housewarming. Bereid je voor op een kunstervaring met een warm welkom! Op woensdag extra leuk: kinderen (7-12 jaar) maken hun eigen miniwereld tijdens een gratis workshop.

Kinderen gratis entree

Lekker jumpen
Gaan jullie niet op wintersport deze voorjaarsvakantie? Kom alsnog bewegen op grote hoogtes bij trampolinehal Jumping Jack Almere! Ouders kunnen direct aan de 'après-Jump' beginnen in The Coffee Club. Wiehoe!

Spring door naar de site

Kleurkenners gezocht!
Op 9 maart start een speciale commissie van Kleur in Cultuur. Nieuwgierige kinderen kunnen zich aanmelden als Kleurkenner om hun mening te geven over kunst en cultuur! Van DJ workshop en rap, tot schilderen en theater. Gaaf!

Hier opgevenFun Forest is weer open!
Vier de vakantie vanuit de lucht bij Fun Forest, de klimbossen zijn weer open! Op zoek naar een uitdagende activiteit in de frisse lucht waarbij je al je spieren gebruikt? Reserveer snel jouw favoriete starttijd! Voor iedereen vanaf 110 cm!

Ontdek de parcoursen

Het Springkussenfestijn
Stuiterballen in de vakantie? Kom naar het Springkussenfestijn in Dronten! De Sporthallen 't Dok worden op 2 en 3 maart weer volledig omgetoverd tot springparadijs. Tijd voor lekker springen, klauteren en plezier maken!

Tickets bestellenIndoor voetbalgames!
Kids die dol zijn op voetbal kunnen zich helemaal uitleven in De Voetbalfabriek! Bij deze unieke indoor voetbalhal kun je maar liefst 10 verschillende voetbal activiteiten doen! Speel voetbaldarts, schiet op het gatendoek en meer!

Laat je voetbalskills zien

Flevoland ontdekken
In de voorjaarsvakantie wordt er elke dag wel wat voor kinderen georganiseerd! Onze Uitagenda staat bomvol leuke tips. Van familievoorstelling tot lammetjes bewonderen en sterrenkijkavonden.

Wat gaan jullie deze vrije dagen doen?

Toffe uitjes net buiten Flevoland

Het Mediamuseum is open!
Een bezoek aan het Mediamuseum in Hilversum draait helemaal om interactie. Je maakt je eigen nieuws, je ontwikkelt games, presenteert het journaal, bent een echte influencer en je speelt spellen. Leuk om te bezoeken in de vakantie!

Reserveer je ticketsDino workshops!
Ben jij een dino-fan? Kom dan naar het Natuurmuseum Fryslân! Je ontmoet een echte paleontoloog, staat oog in oog met de oerpake van de T. rex én je kunt allerlei leuke dino-workshops doen in de voorjaarsvakantie!

Wroaahh

Vakantie in het Rijksmuseum
Fotografeer of teken als Vermeer, kruip in het hoofd van Rembrandt, ga mee met een rondleiding of op stap met Pim en Pom, doe een workshop of het familiespel; het Rijksmuseum is leuk voor de hele familie! Al voor kids vanaf 3

Op expeditie in het museum 

Nederland in oorlogstijd
In het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam maak je kennis met het leven van vier echt bestaande kinderen in WOII. Heb je ook jongeren in huis? Neem ze mee naar het nieuwe 'gewone' deel van het museum.

Terug in de tijd

Voor in je agenda

Toffe survival feestjes
Ben je klaar voor actie en niet bang om vies te worden? Plan dan jouw feestje bij Outdoorpark SEC Almere. Kies bijvoorbeeld voor Expeditie Outdoor, mountainbiken, de Kids Survival of samen het water op met de kano!

Alle feestjes op een rij 

Terug in het theater
Buurman & Buurman zijn terug! Dit keer gaan ze verhuizen. Maar er moet nog heel wat gebeuren: meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren. Als dat maar goed gaat... Het duo is op 11 maart te zien bij Kunstlinie!

Kindervoorstelling


Naar de website