• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemdiploma bij De KoploperTerug naar het overzicht

Haal je ABC bij Zwembad de Koploper en maak zo de zwemvaardigheid je eigen!
Een zwemdiploma is voor iedereen belangrijk! Bij Sportcentrum De Koploper kun je terecht voor zwemonderwijs volgens de Zwem-ABC-methode. Vanaf 4 jaar is het mogelijk lessen te volgen.

In de eerste 5 niveaus werk je samen met de tweelingkikkers Cas & Coco toe naar zwemdiploma A. Je kunt de vorderingen van jouw zoon of dochter volgen via een leerlingvolgsysteem.

Als je op zwemles zit, mag je gratis oefenen tijdens de openingstijden van recreatief zwemmen. Voorwaarde is dan wel dat er een betalende volwassen begeleider met jou meegaat.

Inschrijven voor zwemles kan bij de receptie van Sportcentrum De Koploper. Ben je 3 jaar of ouder dan kun je al ingeschreven worden.

Op de website vind je nog veel meer info over de zwemles en welke lessen je na het behalen van je ABC nog kan volgen! Klik door op de 'naar de website' button!

Meer zwemlessen in de buurt van Lelystad, Emmeloord, Dronten en Biddinghuizen vind je op Kidsproof Lelystad!

De Koploper

Badweg 21
8223 PA Lelystad
Openingstijden Maandag t/m zaterdag, 1 uur per week. Zie voor de actuele tijden de website. Prijs 1 uur les per week € 34,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!