Academie De MeerpaalTerug naar het overzicht

Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen... Het kan allemaal bij De Meerpaal in Dronten!
Muziek maken, tekenen, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren… Het kan allemaal bij De Meerpaal! Voor baby’s tot senioren, alleen of in een groep. De mogelijkheden zijn eindeloos. Professionele docenten zorgen voor aanbod op maat. Ook biedt De Meerpaal haar cursisten mogelijkheden om te schitteren op het podium of eigen werk te tonen bij exposities. Meedoen is de kunst! Er zijn lessen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Naast een jaarcursus is het ook mogelijk om een korte cursus te volgen. De meeste korte cursussen duren 10 lessen en worden op drie momenten in het jaar aangeboden: eind september, midden januari en midden april. Voor exacte data, zie het cursusaanbod!

Twijfel je nog over je keuze? Of wil je eerst even kennismaken met de docent? Schrijf je dan in voor een proefles. 

Klik voor meer informatie over de cursussen voor kinderen bij De Meerpaal op de roze websitebutton!

Tip: Kijk regelmatig in de Uitagenda voor de nieuwste uitjes in de buurt!

De Meerpaal

De Rede 80
8251 EX Dronten
Openingstijden Zie website voor het actuele programma Prijs Zie website voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk