KIDS DANCE ACADEMYTerug naar het overzicht

Allround dansacademie voor talentvolle kinderen met passie voor dans in Almere.
Heeft jouw kind talent en passie voor dans?

Kan jouw kind niet stilzitten wanneer er muziek wordt afgespeeld?

Dan is jouw kind geschikt voor de Kids Dance Academy!

Kids Dance Academy is een nieuw concept binnen Nederland dat een uitgebreid dansprogramma biedt aan jong danstalent van 2-11 jaar. Er is juist voor deze leeftijdsgroep gekozen omdat Kids Dance Academy vindt dat Nederland tekort komt in het ontwikkelen van deze leeftijdscategorie op gebied van dans.

Kinderen kunnen al veel meer dan "vliegen als een vlinder" en "springen als een kikker".

Bij kids Dance Academy beginnen kinderen al van jongs af aan met discipline en de moeilijkere en technische aspecten van dans.

Kids Dance Academy gelooft dat het dansniveau van Nederland nog hoger kan liggen en er meer dansers kunnen doorbreken. En wel door het strikter en uitgebreider trainen van de jongste talenten.

Bij Kids Dance Academy zijn professionals uit het vak met  jarenlange expertise, vakkennis en deskundigheid om jong talent te ontwikkelen, ontplooien en begeleiden.
Met behulp van professionele en ervaren docenten, gastdocenten en workshops gaan de leerlingen de danstop van de wereld bereiken!

Is jouw kind hier klaar voor? Schrijf je dan in voor een proefles of ga naar de website voor meer informatie via de roze websitebutton.

Check onze uitagenda regelmatig voor leuke uitjes!

Kids Dance Academy

Minervasingel
5 Almere
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Houd jij van griezelen en spoken en ben jij niet bang voor het donker? Dan zou ik snel naar onze uitagenda gaan voor hele toffe Halloweenuitjes! En check ook even de link voor de speciale nacht van de nacht bij Stad & Natuur!

Nacht van de Nacht