LTV LelystadTerug naar het overzicht

Leuke tennislessen op eigen baan krijg je bij LTV Lelystad!
Prachtig gelegen aan Sportpark Langezand liggen de 10 gravelbanen en 2 padelbanen van LTVL. Met een gezellige kantine, een groot terras en speeltuin, maken dat jong en oud zich goed thuis voelen bij de club. De club kent 650 leden. Bij LTVL kan je een heel jaar tennissen. In de winter tennissen ze ook binnen.

Geef kinderen een tennisracket en een bal in de hand en de interesse voor tennis is gewekt! Tenniskids is het lesprogramma van de vereniging om kinderen te leren tennissen. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom voor leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze het tennisspel snel (in 3 fasen) onder de knie krijgen.

Voor alle leeftijdsgroepen in de verschillende niveaus (beginners en gevorderden, jong en oud) worden er lessen georganiseerd door Tenniscollege Flevoland. In de zomerperiode worden er (in competitieverband) veel wedstrijden gespeeld door zowel jeugd als senioren.

Wil je meer informatie over de tennislessen? Neem dan contact op via de button of check de website.

Toe aan iets ontspannends na een inspannende tennisles? Kijk dan eens bij onze categorie Eropuit!

LTV Lelystad

Sportparkweg 1
8223 PB Lelystad
Prijs Lidmaatschap €15 voor kinderen <7jaar, €57 voor kinderen tussen de 7-13 jaar. Excl. lesgeld. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs