Boeren PitstopTerug naar het overzicht

De perfecte tussenstop voor fietsers en wandelaars midden tussen de koeien.

Loeileuke picknickplaats

Veel kinderen weten inmiddels dat het loeileuk is om tijdens een fiets- of autoritje door de bossen of langs het strand in Zuidelijk Flevoland een tussenstop te maken bij Boeren Pitstop. Om met al die kilometertjes in hun benen op het gezellige terras te genieten van een welverdiend boerenijsje of andere lekkernij van de boerderij. Om bij het zichtpunt in de stal te zien hoe de koeien door de melkrobot gemolken worden. Zie met eigen ogen hoe de koeien op het melkveebedrijf vertoeven. Laat de kinderen ontdekken waar de melk vandaan komt. En soms word je verrast met de geboorte van een kalfje in het kraamhotel!

Speelplek

Doe de belevingsopdrachten en ga heerlijk spelen. Gewoon lekker buiten! Klim in de schitterende boomhut, trek je laarzen aan voor het laarzenpad, en speel het nieuwe erf spel. Er is nu ook een toilethuisje!

IJS

Ook kun je het heerlijke verse Boerenijs proeven! Ambachtelijk bereidt door de IJsbrouwers van verse weidemelk en puur fruit!

Boerderij lekkernij

Natuurlijk neem je iets lekkers van de boerderij mee naar huis: tap verse melk uit de melktap! Naast heerlijke zuivelproducten, zijn er ook eieren en molenmeel uit de streek verkrijgbaar in het verkoophuisje op de boerderij. Hiermee kun je thuis als afsluiting heerlijke pannenkoeken bakken. Dat is smullen!

De Boeren Pitstop, aan het Erkemederpad 2 in Zeewolde, bevindt zich op een prachtig plekje in Zuidelijk Flevoland. Maak gebruik van het fietsoplaadpunt met stroom van koeienpoep! 

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Meer uitjes in de buitenlucht vind je hier!

Boeren Pitstop

Erkemederpad 2
3896LX Zeewolde
Openingstijden

Picknickplaats: van april t/m september, zeven dagen per week van 09.30 tot 21.30 uur.

Verkoophuisje met melktap: jaarrond elke dag van 8.00 tot 20.00 uur.

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Houd jij van griezelen en spoken en ben jij niet bang voor het donker? Dan zou ik snel naar onze uitagenda gaan voor hele toffe Halloweenuitjes! En check ook even de link voor de speciale nacht van de nacht bij Stad & Natuur!

Nacht van de Nacht