• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Jeugdland Haven 7+Terug naar het overzicht

Dé huttenbouwspeelplaats voor kids van 7 tot en met 14 jaar, én skelters, trampolines en nog veel meer!

Hutten bouwen bij Jeugdland!

Jeugdland is een huttenbouwspeelplaats voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Jongens en meisjes kunnen hier binnen en buiten lekker spelen. Het nieuwe Jeugdland Haven is een echt speel-eiland geworden met grachten rondom. Er zal dus heerlijk kunnen worden gevaren en geka-
nood. Het ligt ook echt in een natuurrijke om- geving, wat spelen nog avontuurlijker maakt.

Wat kun je buiten doen?

Je kan samen met je vriend(en)/vriendin(nen) je eigen hut bouwen. Er wordt gezorgd voor voldoende hout / spijkers en gereedschap. Als je vaker aan je hut wilt bouwen, mag je een naambordje maken voor op je hut. Verder kun je lekker skelteren op de asfaltbaan of trampoline springen op een van de trampolines. Probeer de toffe kabelbaan of neem een duik in het zwembad!

Als het niet te koud is en het is droog, organiseren ze vaak buitenactiviteiten zoals broodje / pizza bakken boven een echt kampvuurtje, sport en spel activiteiten, meubeltjes voor in je hut maken, mozaïeken, zeskamp en nog veel meer!

Ook gaat Jeugdland Haven samenwerken met de vrijwilligers van het aangrenzende Voedselbos waar veel eetbaars aan planten, struiken en bomen te vinden is. Kinderen kunnen (onder begeleiding) fruit en noten plukken en in de keuken van Jeugdland kan met kinderen worden gekookt en gebakken.

Wat kun je binnen doen?

Binnen kun je gebruik maken van diverse spelmaterialen zoals een poolbiljart, tafelvoetbal,computers, playstation, Wii en tekenspulletjes. Als het koud is of het regent, doen ze vaak binnenactiviteiten zoals knutselen, taart of gebak maken, knexen, filmmiddag of chemische proefjes.

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Wist je dat Kidsproof ook tips heeft voor de leukste kinderfeestjes?

Jeugdland Haven

Uithof 51
1351 XB Almere
Openingstijden Openingstijden 2021
woensdag 12.00 tot 17.00 uur
en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur
Prijs €1,00 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!