icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Flevomeer BibliothekenTerug naar het overzicht

Bij Flevomeer Bibliotheken kun je boeken lenen maar ook zijn er regelmatig diverse activiteiten.
Het is toch heerlijk om bij een boek te kunnen wegdromen en je helemaal in het verhaal te kunnen inleven. Bij de bibliotheek ben je daarvoor bij het juiste adres. Je kunt boeken zelf kiezen, lenen en mee naar huis nemen. Ook is er muziek te leen en worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.

Neem een kijkje op de website door op de roze button te klikken, hier vind je de uitgebreide informatie over de bibliotheken.

Wist je dat je bij Kidsproof Flevoland ontzettend veel toffe uitjes en activiteiten kunt vinden? Check regelmatig onze uitagenda!

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

De Promesse 4
8232 VX Lelystad
Openingstijden Kijk op de website voor de openingstijden per locatie! Prijs Bij bibliotheekbezoek zijn toegang, WiFi en advies gratis. Voor uitlening is een lidmaatschap nodig, bruikbaar in heel Nederland en tot 18 jaar gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht