Flevomeer BibliothekenTerug naar het overzicht

Bij Flevomeer Bibliotheken kun je boeken lenen maar ook zijn er regelmatig diverse activiteiten.
Het is toch heerlijk om bij een boek te kunnen wegdromen en je helemaal in het verhaal te kunnen inleven. Bij de bibliotheek ben je daarvoor bij het juiste adres. Je kunt boeken zelf kiezen, lenen en mee naar huis nemen. Ook is er muziek te leen en worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.

Neem een kijkje op de website door op de roze button te klikken, hier vind je de uitgebreide informatie over de bibliotheken.

Wist je dat je bij Kidsproof Flevoland ontzettend veel toffe uitjes en activiteiten kunt vinden? Check regelmatig onze uitagenda!

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

De Promesse 4
8232 VX Lelystad
Openingstijden Kijk op de website voor de openingstijden per locatie! Prijs Bij bibliotheekbezoek zijn toegang, WiFi en advies gratis. Voor uitlening is een lidmaatschap nodig, bruikbaar in heel Nederland en tot 18 jaar gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Leukste kinderuitjes in en om Flevoland

De Leukste kinderuitjes in en om Flevoland

Dagje op stap met de kids? Onze Uitagenda staat vol toffe uitjes om de vrije dagen te laten slagen! Hebben jullie zin in een lekkere wandeling, een theatervoorstelling of toch liever een spannende familiespeurtocht?

Ga gezellig samen op pad!