• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Avonturenbos HarderbosTerug naar het overzicht

Wandel met de kids de toffe Avonturenroute door het Harderbos in Zeewolde!
Maak een wandeling over het vlonderpad, bezoek de vogelkijkhut of ga op zoek naar beversporen. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Volg bijvoorbeeld de toffe avonturenroute! Deze route gaat over kronkelpaadjes en wiebelbruggetjes, met onderweg een trekpontje, uitkijktoren en picknickplek.

Op sommige plekken lijkt het wel een oerwoud, met metersdikke loofbomen en omgevallen woudreuzen. Je ruikt het mos, je hoort overal vogels en ziet hier sporen van de bever. Hier voel je je al snel een avonturier!
 
De Avonturenroute loopt door het Harderbos en langs de Hoge Dwarsvaart. Deze vier kilometer lange speurtocht is speciaal voor kinderen en start aan de Pluvierenweg in Zeewolde. Je loopt er over een wiebelbrug, een vlonderpad en steekt met een vlot het water over. Ook is er een uitkijktoren, vanaf waar je soms zelfs een bever kunt zien. Een andere aanrader is de Beverroute. De startpunt van deze wandelingen is aan de Karekietweg in Zeewolde. Halverwege de route kom je langs Pannenkoekenrestaurant Hans & Grietje, waar je uiteraard even wat kunt eten en drinken, of lekker kunt spelen in de speeltuin.
 
Klik op de websitebutton voor nog meer informatie!

Meer leuke speelplekken in de natuur vind je natuurlijk in ons overzicht op Kidsproof Flevoland! 

Wil je graag op de hoogte blijven van toffe activiteiten in de buurt voor kids? Schrijf je in voor de Kidsproof Flevoland nieuwsbrief!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!