• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

DierenvriendjespadTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Ga met de dierenvriendjes op ontdekkingstocht door het Almeerderhout!
Kom je ook spelen in de natuur? Samen met de dierenvriendjes ga je op ontdekkingstocht door het Almeerderhout en beleef je avonturen. Je krijgt een spel mee met daarin een aantal opdrachten. Zoek met de kleurenwijzer naar takjes voor een vogelnest, loop als een eend of spring als een kikker.

Kinderfeestje
Ook als uitgebreid kinderfeestje mogelijk in het buitencentrum tijdens openingsuren, met cake versieren en limonade. Kosten € 7,50 per kind, met een presentje voor de jarige en een aandenken voor de andere kinderen.

Voor scholen
Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit met je klas? Loop dan het Dierenvriendjespad in het Almeerderhout. Je maakt een stoere ontdekkingstocht in groepjes van 5 of 6. Iedere groep wordt begeleid door een ouder of een leerkracht. Prijs scholen: € 50 per klas, borg € 15 per rugzak. Bij terugkomst in het buitencentrum krijgen de kinderen limonade en een aandenken.

Buitencentrum Almeerderhout

Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Openingstijden Elke dag mogelijk, de activiteit duurt 1,5 uur. Prijs De activiteit kost €2,50 en de borg is €10,00 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!