Bezoek de StadsboerderijTerug naar het overzicht

Kijk in de stal, maak een praatje met de boer en ruik aan alle kruiden uit de kruidentuin.
Het erf van deze stadsboerderij ligt op stadslandgoed De Kemphaan. Daar zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen in de stal, een praatje te maken met de boer, of het vlees van de eigen koeien te kopen. Loop ook eens door de kruidentuin met meer dan 50 soorten kruiden. Raad eens wat je ruikt?

De Stadsboerderij is een biologisch-dynamisch bedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. De graasgebieden en de akkers liggen verspreid in en rond Almere (Pampushout, Buitenhout, Waterlandse Bos, Almeerderhout, Kievitsweg, Veluwse Kant en Overgooi).
 
Zo kun je in Almere uien, luzerne, erwten, en kool tegenkomen, of zelfs koeien. De boer beheert op milieuvriendelijke wijze de groene ruimte van Almere, en Almere levert akkergronden aan de Stadsboerderij.

Klik voor meer informatie op de websitebutton!

Op zoek naar een nieuw hobby? Kijk eens in
de categorie clubjes!

Stadsboerderij Almere

Kemphaanpad 14
1358 AC Almere
Openingstijden De boerderijwinkel is iedere vrijdag en zaterdag geopend van 9.00 - 17.00 uur. Prijs Bezoek is gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!