Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Telekids Musicalschool / De Nederlandse Musicalschool, musical les waar jouw kind blij van wordt!
Is jouw kind helemaal gek van zingen, dansen en acteren? Geef hem/haar dan op bij Telekids Musicalschool bij jou in de buurt! 

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring waar jouw kind blij van wordt!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer 'De Nederlandse Musicalschool' heeft een lesprogramma voor de leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Geef je op voor een proefles
Geef je kind nu op voor een proefles in februari en zie je kind in juni stralen op het podium in een échte theaterproductie. Bij de musical les krijgen ze les in zang, dans en acteren, maar natuurlijk werken ze ook aan zelfvertrouwen, presentatie, samenwerken en heel belangrijk: ze maken heel veel plezier!

Benieuwd? Neem een kijkje op www.telekidsmusicalschool.nl en meld je kind aan voor een vrijblijvende proefles* via de roze websitebutton.

*Let op, een proefles is niet gratis

TIP: We hebben ook 9x magische uitjes in Nederland voor je op een rijtje gezet!

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de specifieke lestijden, passend bij de leeftijd van jouw kind Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Ruik je ook het voorjaar met zon, de verse blaadjes aan de bomen en de mooi ruikende bloemen? Wij worden hier wel weer heel erg blij van! Op onze blogspagina is weer volop te lezen wat je kunt ondernemen in de Lente, zowel thuis als er even met het gezin op uit gaan!

Lente-inspiratie