Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jaar. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Almere!

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.
 
Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring!
 
De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de leerlingen vanaf 12 jaar is er grote broer 'De Nederlandse Musicalschool’.

Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Almere is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton!

NB: klik via de roze button door naar de website van Telekids Musicalschool/ De Nederlands Musicalschool voor alle leslocaties en het lesaanbod op het gebied van musical en dans.

TIP: We hebben ook 9x magische uitjes in Nederland voor je op een rijtje gezet!

Telekids Musicalschool Almere


Almere
Openingstijden Bekijk de website voor de specifieke lestijden, passend bij de leeftijd van jouw kind Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod