Bowling Harderwijk feestjeTerug naar het overzicht

Strike! Bowlen bij Bowling Harderwijk; ideaal voor een actief verjaardagsfeestje!

Superleuk, bowlen! Huur een baan voor je kinderfeestje en gooi een lekkere strike of spare! Trakteer je vriendjes en vriendinnetjes op bowlen, patat met een snack, limonade en een ijsje (of poffertjes of pizza).

Bowling Harderwijk is met haar 12 ‘White Lanes’ bowlingbanen, spectaculaire LED-verlichting in alle kleuren van de regenboog en uitgebreide horeca-faciliteiten misschien wel de mooiste bowlingbaan van Nederland. Beleef de fun van bowling!

Voor actuele prijzen, uitbreidingen en mogelijkheden kijk je op de site van Bowling Harderwijk. Klik hiervoor op de roze websitebutton en je komt er meteen! Leuk als je zegt dat je via Kidsproof bent gekomen!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Bowling Harderwijk

Kolbaanweg 1
3845 LJ Harderwijk
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets