Feestje bij de RevehofTerug naar het overzicht

De Revehof in Dronten is de perfecte plek voor jouw kinderfeestje!
Binnenkort je verjaardagsfeestje vieren en ben je gek op buitenspelen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dan is De Revehof in Dronten de perfecte plek voor jouw feestje!

De Revehof grenst direct aan het Reve-Abbert bos waar je allerlei leuke spelletjes kunt doen. Daarnaast zijn er skelters, een trampoline, een springkussen, een speeltuin en een kampvuurplek. Dit alles is aanwezig rondom een groot grasveld waar je lekker kunt voetballen. Na die tijd is het mogelijk om patat en een snack te eten.
Ook zijn er verschillende kleine dieren die jullie samen met de boer kunnen voeren.

Kun je geen genoeg krijgen van de buitenlucht? Blijf slapen op de camping! Zorg dan wel even dat je je eigen tent meeneemt. Er zijn wc's, douches en wasmachines aanwezig dus daar hoef je geen rekening mee te houden.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

Tip: meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks meer aan leuke tips en uitjes!

de Revehof Dronten

Reveweg 8
8251PW Dronten
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk