Voetbalfabriek FeestjeTerug naar het overzicht

Vier een supergaaf verjaardagsfeestje met héél veel voetbal bij De Voetbalfabriek!
Ben jij een grote fan van voetbal en wil je je verjaardag vieren samen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Voetbalfabriek! Hier beleef je een fantastisch voetbalavontuur! 

De Voetbalfabriek is een waanzinnig gaaf concept waar je op een leuke en afwisselende manier met voetbal bezig bent. Er worden verschillende unieke voetbalactiviteiten onder 1 dak aangeboden. Zo vind je er voetbaldarts, een snelheidsmeter, een pannaveldje en nog veel meer! Wat willen jij en je gasten doen op jouw feestje?

Als je een kinderfeestje reserveert dan krijg je naast de entree ook nog eens een versierde tafel, limonade, patat en een lekkere snack! Hoe tof is dat? Kom jij snel je skills laten zien op je verjaardag?

Voor meer informatie klik je op de roze button om naar de website te gaan. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Check vast dit toffe filmpje!Tip: Kidsproof heeft handige tips voor zorg en opvoeding voor je op een rij gezet. 

De Voetbalfabriek

De Steiger 100
1351 AJ Almere
Openingstijden Zie website Prijs €18,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets