Unicorn Party!Terug naar het overzicht

Super gaaf Unicorn kinderfeestje. Je wordt omgetoverd tot een unicorn en op de foto gezet! Super toch?!
Voor grote KLEINE KIDS hebben we er een feestje bij! De Unicorn party! Dit feestje lijkt op het Schmink- en Verkleedfeestje en het Frozenfeestje maar dan staat het feestje zonder twijfel in het teken van de unicorn (eenhoorn)!

De kids worden naar wens geschminkt terwijl ze een krasmaskertje aan het versieren zijn. Verder kunnen ze nog wat knutselen. Als alle kids mooi geschminkt zijn, mogen ze één van de kleurrijke kostuums (voor kids tot 7/8 jaar) van SweetArtZZ aantrekken of hun eigen mooie kleding aanhouden.

Zodra de kids geschminkt zijn en de kostuums aan hebben wordt de draagbare studio opgebouwd en kunnen de kids met zijn allen op de foto. Daarnaast mag de jarige nog alleen op de foto. Het feestje kan ook uitgebreid worden met Unicorn diadeems, extra foto's van de jarige of van ieder kind, glittertattoos en meer!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

We hebben de meest leuke uitjes voor je verzameld in onze uitagenda, neem snel een kijkje!

SweetArtZZ

Bredaweg 55
1324 XT Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Partytime!

Partytime!

Houd jij ook zo van een feestje? Voor jouw kinderfeestje hebben we de leukste tips en ideeën op een rijtje gezet! Wat dacht je van een sportief feestje, muzikaal, creatief of iets in de natuur? Er is volop keuze!

kinderfeestjes tips