De AalscholverTerug naar het overzicht

Aan de A6 vind je Hotel Restaurant De Aalschover, een plek om uit te rusten naast al het geraas.
Hotel Restaurant De Aalschover is ook een plek waar fietsers en waterrecreanten uit de omringende natuurgebieden zich laten bedienen. Door middel van een voet-/fietspad is het restaurant verbonden met de omliggende natuurgebieden. Het terras grenst aan die gebieden waar je de kikkers kunt horen kwaken.

Het paviljoen is een plek om te ontbijten, een kopje koffie en een taartje te nuttigen of even bij te komen met een lunch. Kies bijvoorbeeld voor een knapperig witte ciabatta met chorizo of de Hollandse uitsmijter.

Ook voor diner ben je hier aan het juiste culinaire adres. Naast voldoende keuze voor volwassenen, denk aan soepen, maaltijdsalades en specials, is er ook aan de kleine eter gedacht. Kinderen kiezen voor een saté, schnitzel of bijvoorbeeld een pannenkoek. Uiteraard mag een toetje niet ontbreken!

De menukaart en foto's om een impressie van het restaurant te krijgen vind je op de website via de websitebutton!

Nog meer leuke plekken om te eten vind je in ons overzicht!

De Aalschover

Parkeerplaats ‘De Aalscholver’ 2
8218 PW Lelystad
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 06.00 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag 07.00 uur tot 22.00 uur.
Zondag 08.00 uur tot 22.00 uur.
Prijs Kindergerecht vanaf €5,75. Hoofdgerechten vanaf €15,50 en lunchgerechten gemiddeld €6,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!