Brasserie de VoorstTerug naar het overzicht

Heerlijk pannenkoeken eten bij de Brasserie de Voorst en daarna vermaken de kinderen zich in de speeltuin
Brasserie de Voorst zit in één van de partyzalen van partycentrum "De Voorst". De ruimte is gezellig ingericht en er kunnen zo'n 40 personen zitten. Je kunt kiezen uit minimaal 35 soorten pannenkoeken. Alle pannenkoeken worden vers gebakken.
 
Proef eens de speciale pannenkoeken & wereldpannenkoeken of de pannenkoek v.d maand. De Strooppot serveert ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken. Lust je géén pannenkoeken ? Op de kaart staan diverse royale vlees & vis plate gerechten.

In de Strooppot is standaard een speelhoek met o.a. krijtborden , klein speelgoed , DVD en kleurplaten met kleurpotloden. Tijdens de wintermaanden staan er op bepaalde dagen ook Oud Hollandse spelen opgesteld.
 
Als gast van "De Strooppot " krijg je korting op de entree van het speel & doepark & midgetgolf. Je betaalt € 1,50 per p.p. i.p.v. € 3,00 p.p. ( Bij aankomst dit graag melden bij de entree van het park)

Klik op de websitebutton voor nog meer informatie! Meteen een bericht sturen kan natuurlijk ook!
 
Meer gezellige restaurantjes met kinderen vind je natuurlijk in ons overzicht! 
 

De Voorst / Pannenkoekhuis de Strooppot

Leemringweg 29
8317 RD Kraggenburg
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!