Hans en GrietjeTerug naar het overzicht

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark is een ware belevenis!
Beleef bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark het sprookje in het echt! In dit magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels. Je blijft naar boven kijken en je verwonderen over kamers die op zijn kop staan


Een magische beleving bij Hans & Grietje in Zeewolde

Voelde je daar nou de vloer heen en weer bewegen? Ja echt! Zet in dit pannenkoekenhuis alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken. Ook is er binnen een glijbaan waar je heerlijk vanaf kunt roetsjen Je kinderen vergeten gewoon te eten, zoveel is er te beleven! 


Heel veel binnen- en buitenspeelplezier!

Bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietjes in Zeewolde vind je urenlang binnen- én buitenspeelplezier. Op het giga buitenspeelterrein zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier. En je komt even rustig bij in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje. Kom griezelen in het nieuwe Spookhuis. Race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat. Of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Bekijk hier alvast een voorproefje van dit leuke speelpark en restaurant!Klik op de roze website button voor de menukaart met pannenkoeken en andere gerechten, zoals de legendarische appeltaart (jummie!).

Superleuk: vier ook je kinderfeestje bij Hans & Grietje!

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Sternweg 2 A
3898 LJ Zeewolde
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!